Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam , Vol. 14 No. 3-4, 2019.
- Datum izdavanja: 12.03.2020.
- Objavljen na Hrčku: 13.03.2020.
Sadržaj
Puni tekst
Katarina Lukić, Marina Tomašević, Natka Ćurko, Antonio Sivrić, Edi Ružman, Karin Kovačević Ganić
Izvorni znanstveni članak
Nives Marušić Radovčić, Damir Ježek, Ksenija Markov, Jadranka Frece, Duška Ćurić, Helga Medić
Izvorni znanstveni članak
Emmanuel Kehinde Oke, Michael Ayodele Idowu, Abiodun Aderoju Adeola, Temitope Omowumi Abiola, Ibrahim Ololade Adeniji
Izvorni znanstveni članak
Khadijat O. Salami, Azeezat A. Olorunlambe, Boluwatife O. Adesina, Femi F. Akinwande, Amina M. Ahmed El-Imam, Samson A. Oyeyinka
Izvorni znanstveni članak
Marijan Logarušić, Igor Slivac, Kristina Radošević, Višnja Gaurina Srček
Izvorni znanstveni članak
Tina Lešić, Ivana Kmetič, Maja Kiš, Ana Vulić, Nina Kudumija, Manuela Zadravec, Teuta Murati, Jelka Pleadin
Pregledni rad
F.O. Adetuyi, K.O. Karigidi, E.S. Akintimehinm, T.F. Fajembola
Stručni rad
Posjeta: 14.701 *