Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 12.03.2020.
  • Objavljen na Hrčku: 13.03.2020.

Sadržaj

Puni tekst

Influence of non-thermal processing techniques on sulfur dioxide and oxygen concentrations in young and aged wines (str. 65-75)

Katarina Lukić, Marina Tomašević, Natka Ćurko, Antonio Sivrić, Edi Ružman, Karin Kovačević Ganić
Izvorni znanstveni članak


The effect of high pressure treatment on the quality of chicken breast meat (str. 76-81)

Nives Marušić Radovčić, Damir Ježek, Ksenija Markov, Jadranka Frece, Duška Ćurić, Helga Medić
Izvorni znanstveni članak


Evaluation and storage studies of sausage roll produced from wheat-tigernut flour blends (str. 82-90)

Emmanuel Kehinde Oke, Michael Ayodele Idowu, Abiodun Aderoju Adeola, Temitope Omowumi Abiola, Ibrahim Ololade Adeniji
Izvorni znanstveni članak


Physicochemical and sensory properties of corn starch custard soured with tamarind, soursop and lime (str. 91-97)

Khadijat O. Salami, Azeezat A. Olorunlambe, Boluwatife O. Adesina, Femi F. Akinwande, Amina M. Ahmed El-Imam, Samson A. Oyeyinka
Izvorni znanstveni članak


Učinak proteina iz uljne pogače lana na rast i produktivnost CHO-E i HEK-293T stanica (str. 98-104)

Marijan Logarušić, Igor Slivac, Kristina Radošević, Višnja Gaurina Srček
Izvorni znanstveni članak


Sterigmatocistin – prekursor aflatoksina B1 u hrani i hrani za životinje (str. 105-112)

Tina Lešić, Ivana Kmetič, Maja Kiš, Ana Vulić, Nina Kudumija, Manuela Zadravec, Teuta Murati, Jelka Pleadin
Pregledni rad


Posjeta: 14.701 *