Food Technology and Biotechnology , Vol. 59 No. 3, 2021.
- Datum izdavanja: 15.10.2021.
- Objavljen na Hrčku: 22.10.2021.
Sadržaj
Puni tekst
Denny M. Cárdenas, Lyz Jenny Gómez Rave, Javier Andrés Soto
Pregledni rad
Taxiarchoula Magra, Nikolaos Soultos, Chrysostomos Dovas, Ekaterini Papavergou, Thomai Lazou, Ilias Apostolakos, Georgia Dimitreli, Ioannis Ambrosiadis
Izvorni znanstveni članak
Marija Petrović, Sonja Veljović, Nikola Tomić, Snežana Zlatanović, Tomislav Tosti, Predrag Vukosavljević, Stanislava Gorjanović
Izvorni znanstveni članak
Azis Boing Sitanggang, Michael Joshua, Hadi Munarko, Feri Kusnandar, Slamet Budijanto
Izvorni znanstveni članak
Ryhára Dias Batista, Fernanda Guimarães Melo, Claudia Cristina Auler do Amaral Santos, Fabrício Coutinho de Paula-Elias, Rafael Firmani Perna, Michelle Cunha Abreu Xavier, Sergio Andres Villalba Morales, Alex Fernando de Almeida
Kratko priopćenje
Daniela Glažar Ivče, Dobrica Rončević, Marina Šantić, Arijana Cenov, Dijana Tomić Linšak, Vladimir Mićović, Dražen Lušić, Marin Glad, Davor Ljubas, Darija Vukić Lušić
Izvorni znanstveni članak
Krzysztof Makowski, Martyna Leszczewicz, Natalia Broncel, Lidia Lipińska-Zubrycka, Adrian Głębski, Piotr Komorowski, Bogdan Walkowiak
Izvorni znanstveni članak
Derya Boyacı, Pelin Barış Kavur, Sukru Gulec, Ahmet Yemenicioğlu
Izvorni znanstveni članak
Irena Crnić, Tajana Frančić, Petar Dragičević, Vedran Balta, Verica Dragović-Uzelac, Domagoj Đikić, Irena Landeka Jurčević
Izvorni znanstveni članak
Md. Serajul Islam, Wang Hongxin, Habtamu Admassu, Amer Ali Mahdi, Ma Chaoyang, Fu An Wei
Izvorni znanstveni članak
Lais Morilla Pereira, Fabiana Della Betta, Siluana Katia Tischer Seraglio, Mayara Schulz, Priscila Nehring, Luciano Valdemiro Gonzaga, Roseane Fett, Ana Carolina Oliveira Costa
Izvorni znanstveni članak
Posjeta: 22.607 *