Food Technology and Biotechnology , Vol. 60 No. 4, 2022.
- Datum izdavanja: 31.01.2023.
- Objavljen na Hrčku: 04.02.2023.
Sadržaj
Puni tekst
Sanja Stojanović, Jelena Stepanović, Bojana Špirović Trifunović, Nataša Duduk, Biljana Dojnov, Bojan Duduk, Zoran Vujčić
Izvorni znanstveni članak
Edvin Brusač, Mario-Livio Jeličić, Biljana Nigović, Daniela Amidžić Klarić, Ana Mornar
Izvorni znanstveni članak
Marcos Aurélio Dahlem Júnior, Wendell Dall Agnol, Natália Neitzke, Adriani Cristina Felipe dos-Santos, Vanessa Mendonça Esquerdo, Daniel Neutzling Lehn, Luiz Antonio de Almeida Pinto, Claucia Fernanda Volken de Souza
Izvorni znanstveni članak
Farahnaz Karami, Mohammad Ghorbani, Alireza Sadeghi Mahoonak, Alireza Pourhossein, Ahmad Bagheri, Reza Khodarahmi
Prethodno priopćenje
Xin Wei, Yuan Gao, Feier Cheng, Shaojun Yun, Mingchang Chang, Jinling Cao, Yanfen Cheng, Cuiping Feng
Izvorni znanstveni članak
Jelena Tomić, Dubravka Škrobot, Ljiljana Popović, Tamara Dapčević-Hadnađev, Jelena Čakarević, Nikola Maravić, Miroslav Hadnađev
Izvorni znanstveni članak
Bambang Kuswandi, Faridatul Hasanah, Dwi Koko Pratoko, Nia Kristiningrum
Izvorni znanstveni članak
Tomislav Pavlešić, Sanja Poljak, Dijana Mišetić Ostojić, Ivana Lučin, Christian A. Reynolds, Daniela Kalafatovic, Lara Saftić Martinović
Izvorni znanstveni članak
Mia Kurek, Maja Repajić, Mario Ščetar, Lea Radošević, Sandra Pedisić, Zdenka Pelaić, Branka Levaj, Kata Galić
Izvorni znanstveni članak
Ivana Vrca, Dina Ramić, Željana Fredotović, Sonja Smole Možina, Ivica Blažević, Tea Bilušić
Prethodno priopćenje
Miljana Djordjević, Rita Ambrus, Nikola Maravić, Senka Vidović, Dragana Šoronja-Simović, Jovana Petrović, Zita Šereš
Izvorni znanstveni članak
Sara Jaquelina Longhi, María Carolina Martín, María Gabriela Merín, Vilma Inés Morata de Ambrosini
Izvorni znanstveni članak
Posjeta: 15.426 *