Food Technology and Biotechnology , Vol. 61 No. 3, 2023.
- Datum izdavanja: 30.09.2023.
- Objavljen na Hrčku: 14.11.2023.
Sadržaj
Puni tekst
Dasha Mihaylova, Aneta Popova, Zhivka Goranova, Pavlina Doykina, Bogdan Goranov
Izvorni znanstveni članak
Na Lv, Cai-Ping Wang, Hong-Tao Zhou, Chang-Jie Guo, Hao-Yan Zhang, Da-Yong Ren
Izvorni znanstveni članak
Natthakan Rungraeng, Kazuhisa Ohtaguchi, Teerin Chysirichote
Izvorni znanstveni članak
Valentina Nikolić, Slađana Žilić, Marijana Simić, Vesna Kandić, Primož Titan
Prethodno priopćenje
Thais Feiden, Eunice Valduga, Jamile Zeni, Juliana Steffens
Pregledni rad
İrem Karaçoban, Nermin Bilgiçli, Elif Yaver
Izvorni znanstveni članak
Dorottya Vaskó, Júlia Domján, Bence Szűcs, László Bakk, Péter Hajdinák, György Marosi, Zsombor K. Nagy, Edit Hirsch, Csaba Fehér
Izvorni znanstveni članak
Reza Janipour, Seyed Shahram Shekarforoush, Samira Ghorbani, Hamid Reza Gheisari
Izvorni znanstveni članak
Daniel Berdejo, Diego García-Gonzalo, Nadia Oulahal, Rositsa Denkova-Kostova, Vesela Shopska, Georgi Kostov, Pascal Degraeve, Rafael Pagan
Pregledni rad
Sandra Balbino, Daniela Cvitković, Hanna Skendrović, Verica Dragović-Uzelac
Izvorni znanstveni članak
Edin Hadžić, Antonio Starcevic, Tomislav Rupčić, Jurica Zucko, Toni Čvrljak, Ira Renko, Damir Knjaz, Dario Novak
Prethodno priopćenje
Valentina Crosetti, Agustín Sola, Gabriela Grigioni, María José Torres
Izvorni znanstveni članak
Miha Ocvirk, Nataša Kočar Mlinarič, Iztok Jože Košir
Ispravak
Jaya Vejayan, Rupbansraaj Bathmanathan, Sharifah Aminah Tuan Said, Srikumar Chakravarthi, Halijah Ibrahim
Ispravak
Posjeta: 10.926 *