Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 31.12.2023.
  • Objavljen na Hrčku: 31.12.2023.

Sadržaj

Puni tekst

Obogaćivanje jogurta biljkom Moringa oleifera: prehrambeni i proizvodni aspekti (str. 3-21)

Feyisayo O. Adepoju, Irina S. Selezneva, Charles Odilichukwu R. Okpala
Pregledni rad


Učinak polisaharida biljnog mucilaginoznog gela na oksidativnu stabilnost i fermentaciju dijetetskih jogurta (str. 22-32)

Tulay Ozcan, Lutfiye Yilmaz-Ersan, Raziye Asli Keser
Izvorni znanstveni članak


Fizikalno-kemijska svojstva sladoleda s dodatkom kurkume (Curcuma longa L.) i crnog papra (Piper nigrum) (str. 45-63)

Mirela Lučan Čolić, Martina Antunović, Jasmina Lukinac, Jurislav Babić, Antun Jozinović, Bojan Matijević, Tihana Nikolić, Marko Jukić
Izvorni znanstveni članak


Utjecaj ocjene tjelesne kondicije u prijelaznom razdoblju na mlijeko, plodnost i zdravstvena svojstva holstein krava (str. 75-86)

Ariadna V. Alvarado, Alan S. Alvarado, Fernando Arellano, Francisco G. Véliz, Ángeles de Santiago, Viridiana Contreras, Miguel Mellado
Izvorni znanstveni članak


Posjeta: 8.695 *