Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 27.03.2024.
  • Objavljen na Hrčku: 25.03.2024.

Sadržaj

Puni tekst

Praćenje toplinski induciranih promjena i formiranja 5-hidroksimetilfurfurala u kobiljem mlijeku - usporedba s kravljim mlijekom (str. 89-105)

Irena Barukčić Jurina, Ivana Blažević, Tamara Jurina, Andreja Leboš Pavunc, Rajka Božanić, Katarina Lisak Jakopović
Izvorni znanstveni članak


Karakterizacija probiotičkih fermentiranih mlijeka proizvedenih od kozjeg mlijeka s manjim ili većim brojem somatskih stanica (str. 106-115)

Cem Karagözlü, Özer Kınık, A. Sibel Akalın, Harun Kesenkaş, Nayil Dinkçi
Izvorni znanstveni članak


Učinci bakterija mliječne kiseline izloženih ekstremnim uvjetima na kvalitetu jogurta (str. 116-130)

Gökhan Akarca, Ayşe Janseli Denizkara
Izvorni znanstveni članak


Aromatski profil maslaca proizvedenih korištenjem različitih starter kultura (str. 131-141)

Mustafa Şengül, Halil İbrahim Akgül, Bayram Ürkek
Izvorni znanstveni članak


Utjecaj dodatka pogače sjemenki konoplje obrocima koza na profil masnih kiselina polutvrdog kozjeg sira (str. 142-155)

Željka Klir Šalavardić, Josip Novoselec, Suzana Ćavar, Zvonko Antunović
Izvorni znanstveni članak


Varijabilnost potencijala oporavka krava s obzirom na sezonu kontrole mliječnosti (str. 156-165)

Vesna Gantner, Zvonimir Steiner, Ivana Jožef, Ranko Gantner, Dragan Solić, Klemen Potočnik
Izvorni znanstveni članak


Posjeta: 8.488 *