Food Technology and Biotechnology , Vol. 62 No. 2, 2024.
- Datum izdavanja: 31.05.2024.
- Objavljen na Hrčku: 18.07.2024.
Sadržaj
Puni tekst
Ayşen Yağmur Burgazlı, Ghada Tagorti, Burçin Yalçın, Merve Güneş, Berfin Eroğlu, Eda Delik, Burcu Emine Tefon Öztürk, Bülent Kaya
Prethodno priopćenje
Ali Soyuçok, Birol Kılıç, Gülden Başyiğit Kılıç
Prethodno priopćenje
Che John, Rohanie Maharaj
Prethodno priopćenje
Poulami Sarkar, Paramita Bhattacharjee, Bidhan Das
Izvorni znanstveni članak
Ali Emre Andaç, Necati Barış Tuncel, Neşe Yılmaz Tuncel
Izvorni znanstveni članak
Pawan Prabhakar, Sayan Mukherjee, Ankit Kumar, Rahul Kumar Rout, Suraj Kumar, Deepak Kumar Verma, Santanu Dhara, Pavuluri Srinivasa Rao, Mrinal Kumar Maiti, Mamoni Banerjee
Izvorni znanstveni članak
Sema Özmert Ergin, İlhan Gün, Recep Kara, Ali Soyuçok, Aslı Albayrak Karaoğlu
Izvorni znanstveni članak
Mohand Teffane, Hafid Boudries, Mostapha Bachir-bey, Ahcene Kadi, Younes Arroul, Abdeslem Taibi
Izvorni znanstveni članak
Gülfem Ünal, Didem Ekin Akyıl, Ayşe Sibel Akalın
Izvorni znanstveni članak
Yossaporn Plaitho, Aikkarach Kettawan, Hataichanok Sriprapai, Aurawan Kringkasemsee Kettawan, Phakpoom Kooprasertying
Izvorni znanstveni članak
Min-Jia Ng, Neng-Yao Goh, Chon-Seng Tan, Muhammad Fazril Mohamad Razif, Hui-Yeng Yeannie Yap, Boon-Hong Kong, Shin-Yee Fung
Prethodno priopćenje
José Luis Navarro, Pedro Losano Richard, Malena Moiraghi, Mariela Bustos, Alberto Edel León, María Eugenia Steffolani
Izvorni znanstveni članak
In memoriam, Nekrolog, Obituarij
Posjeta: 4.063 *