Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 14.12.2009.
  • Objavljen na Hrčku: 21.01.2010.

Sadržaj

Puni tekst

Energetic Valorization of Poultry Waste: The Sideview (str. 127-131)

Franc Andrejaš, Gordan Avdić, Vahida Selimbašić, Vedran Stuhli
Pregledni rad


Rationalization of Sucrose Solution Using During the Fruit Osmotic Dehydration (str. 133-137)

Mirko Babić, Ljiljana Babić, Ivan Pavkov, Milivoj Radojčin
Izvorni znanstveni članak


The Advantages of the Use of Ion- Selective Potentiometry in Relation to UV/VIS Spectroscopy (str. 139-142)

Amra Bratovčić, Amra Odobašić, Sead Ćatić
Izvorni znanstveni članak


Effect of Storage Temperature on Rapeseed Quality (str. 143-147)

Tea Brlek Savić, Tajana Krička, Neven Voća, Vanja Jurišić, Ana Matin
Izvorni znanstveni članak


Ultrasonically Improved Sieving of Food Materials for Manufacturing of Direct Expanded Extrudates (str. 149-153)

Mladen Brnčić, Ines Bradač, Branko Tripalo, Damir Ježek, Valentina Obradović, Sven Karlović, Tomislav Bosiljkov
Izvorni znanstveni članak


Free Radical Scavenging Activity and Phenolic Content in Strawberry Fruit and Jam (str. 155-159)

Danijela Bursać Kovačević, Branka Levaj, Verica Dagović-Uzelac
Izvorni znanstveni članak


Bread-Making Quality of Standard Winter Wheat Cultivars (str. 161-167)

Duška Ćurić, Dubravka Novotni, Ingrid Bauman, Tajana Krička, Željko Jukić, Neven Voća, Darko Kiš
Izvorni znanstveni članak


Polyphenols and Antioxidant Capacity in Fruits and Vegetables Common in the Croatian Diet (str. 175-179)

Verica Dragović-Uzelac, Danijela Bursać Kovačević, Branka Levaj, Sandra Pedisić, Mirela Mezak, Ana Tomljenović
Izvorni znanstveni članak


The Polyphenols Stability, Enzyme Activity and Physico-Chemical Parameters During Producing Wild Elderberry Concentrated Juice (str. 181-186)

Ante Galić, Verica Dragović-Uzelac, Branka Levaj, Danijela Bursać Kovačević, Stjepan Pliestić, Sabina Arnautović
Izvorni znanstveni članak


Effect of Catalyst on Transesterification of Waste Vegetable Oils from Food Processing Facility (str. 187-190)

Zoran Iličković, Jasminka Sadadinović, Fehim Zilić, Eldin Redžić
Izvorni znanstveni članak


Convective Drying of Rapeseed Hybrids’ Seeds (str. 191-196)

Željko Jukić, Tajana Krička, Milan Pospišil, Neven Voća, Bilandžija Nikola
Izvorni znanstveni članak


The Importance of Determination of some Physical – Chemical Properties of Wheat and Flour (str. 197-200)

Husejin Keran, Mirsad Salkić, Amra Odobašić, Midhat Jašić, Nihada Ahmetović, Indira Šestan
Izvorni znanstveni članak


Soybean Biomass as a Renewable Energy Resource (str. 201-203)

Darko Kiš, Branko Sučić, Vlado Guberac, Neven Voća, Vlatka Rozman, Luka Šumanovac
Prethodno priopćenje


A Comparative Analysis of Corn Drying in Stabil 3000 Dry Kiln Using Different Energy Sources (str. 205-207)

Darko Kiš, Dragan Šuper, Vlatka Rozman, Tomislav Jurić, Neven Voća, Vlado Guberac
Izvorni znanstveni članak


Amino Acid Composition, Urease Activity and Trypsin Inhibitor Activity after Toasting of Soybean in Thick and Thin Layer (str. 209-213)

Tajana Krička, Vanja Jurišić, Neven Voća, Duška Ćurić, Tea Brlek Savić, Ana Matin
Izvorni znanstveni članak


Agricultural Potential for Biogas Production in Croatia (str. 215-220)

Biljana Kulišić, Vjekoslav Par
Izvorni znanstveni članak


Determination of Flavonoids in Pulp and Peel of Mandarin Fruits (str. 221-225)

Branka Levaj, Verica Dragović-Uzelac, Danijela Bursać Kovačević, Nesrete Krasnići
Izvorni znanstveni članak


Quality of Clementine Jam Influenced by Purée Pretreatment, Sugar Type and Pectin Addition (str. 227-231)

Branka Levaj, Verica Dragović-Uzelac, Tina Dančević, Sonja Liber, Maja Repajić, Danijela Bursać Kovačević
Prethodno priopćenje


An Application of Image Analysis and Colorimetric Methods on Color Change of Dehydrated Asparagus (Asparagus maritimus L.) (str. 233-237)

Jasmina Lukinac, Stela Jokić, Mirela Planinić, Damir Magdić, Darko Velić, Ana Bucić-Kojić, Mate Bilić, Srećko Tomas
Izvorni znanstveni članak


Connection of Protein and Amino Acid Content of Different Winter Wheat Varieties (str. 239-242)

Zoltán Mezei, Ágnes Pongráczné Barancsi, Zoltán Győri, János Csapó
Izvorni znanstveni članak


A Baking Function Depending Upon Storage Condition and a Type of Flour (str. 243-247)

Dijana Miličević, Amel Selimović, Tijana Pešić, Haris Hodžić, Mirna Aljić
Prethodno priopćenje


Influence of the Sieving Amplitude on the Particle Size Distribution of Corn Flour for Direct Expanded Extrudates Manufacturing (str. 249-252)

Valentina Obradović, Mladen Brnčić, Damir Ježek
Izvorni znanstveni članak


Osmotic Drying of Apricot (Prunus armeniaca) in Sucrose Solution (str. 253-257)

Ivan Pavkov, Ljiljana Babić, Mirko Babić, Milivoj Radojčin
Izvorni znanstveni članak


Color Parameters and Total Anthocyanins of Sour Cherries (Prunus cerasus L.) During Ripening (str. 259-262)

Sandra Pedišić, Branka Levaj, Verica Dragović-Uzelac, Dubravka Škevin, Martina Skendrović Babojelić
Izvorni znanstveni članak


Determination of L-Ascorbic Acid in Pharmaceutical Preparations Using Direct Ultraviolet Spectrophotometry (str. 263-268)

Mirsad Salkić, Husejin Keran, Midhat Jašić
Izvorni znanstveni članak


Influence of Fungicides Application and Seed Processing on Sunflower Seed Quality (str. 269-271)

Branimir Šimić, Brankica Svitlica, Jasenka Ćosić, Luka Andrić, Vlatka Rozman, Jelena Postić, Ivica Liović
Izvorni znanstveni članak


Chemical Composition and Antioxidant Capacity of Three Plum Cultivars (str. 273-276)

Sandra Voća, Ante Galić, Zoran Šindrak, Nadica Dobričević, Stjepan Pliestić, Jasmina Družić
Izvorni znanstveni članak


Editorial Note (str. 0-0)

Stjepan Pliestić
Uvodnik


Posjeta: 60.724 *