Skoči na glavni sadržaj

MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu , Vol. XIII No. 4, 2011.

  • Datum izdavanja: 15.08.2011.
  • Objavljen na Hrčku: 20.10.2011.

Sadržaj

Puni tekst

Salt reduction in Homemade Slavonian Sausage: effect on compositional, physico-chemical, colour and texture parameters, sensory characteristics and hygienic quality (str. 270-274)

Dragan Kovačević, Kristina Suman, Lidija Lenart, Krešimir Mastanjević, Drago Šubarić, Jadranka Frece
Izvorni znanstveni članak


The quality of fermented sausages of horse meat during the three production seasons (str. 277-283)

Damir Alagić, Nevijo Zdolec, Bela Njari, Ivana Filipović, Željka Cvrtila Fleck, Lidija Kozačinski, Anamaria Ekert Kabalin, Glorija Ćorić-Alagić, Miomir Stojnović
Izvorni znanstveni članak


Organoleptic and microbiological alterations in turkey Baader meat (str. 284-290)

Ines Ruk
Sažetak sa skupa


Production and quality of home - made Istrian dry sausages (str. 291-293)

Mario Bratulić, Željka Cvrtila Fleck, Tomislav Mikuš, Bela Njari, Lidija Kozačinski
Sažetak sa skupa


Achievements and priorities in aquaculture and health management of aquatic organisms in Bosnia and Herzegovina (str. 294-299)

Almedina Zuko, Melba B.Rentaso, Sanin Tanković
Sažetak sa skupa


Posjeta: 20.125 *