Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 23.12.2006.
  • Objavljen na Hrčku: 12.02.2007.

Sadržaj

Puni tekst

Novel food processing techniques (str. 311-330)

Vesna Lelas
Pregledni rad


The influence of agroecological conditions and seed maturity of the grain yield and quality of field pea (Pisum sativum L.) (str. 331-342)

Irena Rapčan, Gordana Bukvić, Sonja Grljušić, Tihana Teklić, Mladen Jurišić
Izvorni znanstveni članak


Autochthonous "Bjelovars dried cheese" (str. 343-356)

Slavko Kirin
Prethodno priopćenje


Production and characteristics of kajmak (str. 357-367)

Predrag Puđa, Mira Radovanović, Jelena Đerovski
Prethodno priopćenje


Microorganisms in stable air as possible postsecretory milk contaminants (str. 369-377)

Kristina Matković, Marija Vučemilo, Bara Vinković, Željko Pavičić, Srećko Matković
Pregledni rad


Nutritional and functional properties of whey proteins concentrate and isolate (str. 379-396)

Zoran Herceg, Anet Režek
Stručni rad


Posjeta: 37.415 *