Food Technology and Biotechnology , Vol. 43 No. 2, 2005.
- Datum izdavanja: 15.06.2005.
- Objavljen na Hrčku: 12.11.2013.
Sadržaj
Puni tekst
Anamarija Štafa, Ivan-Krešimir Svetec, Zoran Zgaga
Izvorni znanstveni članak
Gaetano Castaldo, John Crosby, Paul F. Long
Izvorni znanstveni članak
Svetlana V. Kamzolova, Igor G. Morgunov, Andreas Aurich, Oksana A. Perevoznikova, Nadezda V. Shishkanova, Ulrich Stottmeister, Tatiana V. Finogenova
Izvorni znanstveni članak
Maria Feligini, Silvia Frati, Vlatka Cubric Curik, Ada Brambilla, Pietro Parma, Ino Curik, Gian Franco Greppi, Giuseppe Enne
Izvorni znanstveni članak
Abdulhameed Sabu, G. Shegal Kiran, Ashok Pandey
Izvorni znanstveni članak
Barbara Lah, Brigita Žinko, Mojca Narat, Romana Marinšek-Logar
Izvorni znanstveni članak
Agnes Weiss, Konrad Johann Domig, Wolfgang Kneifel
Izvorni znanstveni članak
Marija Kurinčič, Ingrid Berce, Tina Zorman, Sonja Smole Možina
Izvorni znanstveni članak
Svetoslav Dimitrov Todorov, Leon Milner Theodore Dicks
Izvorni znanstveni članak
Nurcan Deghirmencioghlu, Duygu Göçmen, Ayhan Daghdelen, Fatih Daghdelen
Izvorni znanstveni članak
Gaye Öngen, Sayit Sargin, Derya Tetik, Timur Köse
Prethodno priopćenje
Damir Kapetanović, Božidar Kurtović, Emin Teskeredžić
Prethodno priopćenje
Begoña Delgado, Paula M. Periago, Raquel Conesa, Alfredo Palop, Pablo S. Fernández
Prethodno priopćenje
Pieter A. Gouws, Ilse Liedemann
Kratko priopćenje
Minna Kahala, Maarit Mäki, Anne Lehtovaara, Juha-Matti Tapanainen, Vesa Joutsjoki
Kratko priopćenje
Posjeta: 33.509 *