Food Technology and Biotechnology , Vol. 43 No. 3, 2005.
- Datum izdavanja: 15.09.2005.
- Objavljen na Hrčku: 13.11.2013.
Sadržaj
Puni tekst
Dirk Margosch, Maximilian Moravek, Michael G. Gänzle, Erwin Märtlbauer, Rudi F. Vogel, Matthias A. Ehrmann
Izvorni znanstveni članak
Zsolt Zalán, Edina Németh, Ágnes Baráth, Anna Halász
Izvorni znanstveni članak
Olga M. Tsivileva, Alexei N. Pankratov, Valentina E. Nikitina, Lidiya V. Garibova
Izvorni znanstveni članak
Mohammad Altaf, Basa Janakiram Naveena, Gopal Reddy
Izvorni znanstveni članak
Xiang-Yang Ge, Wei-Guo Zhang
Izvorni znanstveni članak
Lina Jakubauskiene, Grazina Juodeikiene
Izvorni znanstveni članak
Leyla Açik, Ayhan Temiz, Ayten Çelebi, Sevim Arslan, Remziye Yilmaz
Izvorni znanstveni članak
József Farkas, Éva Andrássy, Katalin Polyák-Fehér
Izvorni znanstveni članak
Jasenka Piljac, Sanja Martinez, Lidija Valek, Tamara Stipčević, Karin Kovačević Ganić
Izvorni znanstveni članak
Pawel Satora, Tadeusz Tuszynski
Izvorni znanstveni članak
Pei-Jing Yu, Cheng-Chun Chou
Prethodno priopćenje
Daniela Campaniello, Antonio Bevilacqua, Daniela D’Amato, Maria Rosaria Corbo, Clelia Altieri, Milena Sinigaglia
Prethodno priopćenje
Agnes Weiss, Hans Peter Lettner, Walter Kramer, Helmut Karl Mayer, Wolfgang Kneifel
Kratko priopćenje
Malda Maija Toma, Jekabs Raipulis, Inta Kalnina, Reinis Rutkis
Kratko priopćenje
Chuanlai Xu, Kai Hao, Chifang Peng, Weihui Cai, Zhengyu Jin
Kratko priopćenje
Posjeta: 35.969 *