Food Technology and Biotechnology , Vol. 42 No. 2, 2004.
- Datum izdavanja: 15.06.2004.
- Objavljen na Hrčku: 18.11.2013.
Sadržaj
Puni tekst
Simón J. Téllez-Luis, José A. Ramírez, Manuel Vázquez
Izvorni znanstveni članak
Mohammed S. El-Katatny, Hesham M. El-Komy, Gehan M. Shaban, Ahmed M. A. Hetta, Momein H. El-Katatny
Izvorni znanstveni članak
Clemencia Chaves López, Emanuele Boselli, Andrea Piva, Maurice Ndaghijimana, Antonello Paparella, Giovanna Suzzi, Dino Mastrocola
Izvorni znanstveni članak
Tvrtko Ahel, Ivan Mijatović, Marin Matošić, Marijan Ahel
Izvorni znanstveni članak
Dimitris P. Makris, Panagiotis Kefalas
Prethodno priopćenje
Marica Rakin, Josip Baras, Maja Vukasinovic
Prethodno priopćenje
Vesna Stehlik-Tomas, Vlatka Gulan Zetić, Damir Stanzer, Slobodan Grba, Nada Vahčić
Prethodno priopćenje
Nuno Ratola, Joaquim Luís Faria, Arminda Alves
Kratko priopćenje
Yueming Jiang, Xinguo Su, Xuewu Duan, Wenbin Lin, Yuebiao Li
Kratko priopćenje
Huaqiang Dong, Yueming Jiang, Yuehua Wang, Ruang Liu, Haoning Guan
Kratko priopćenje
Posjeta: 33.675 *