Food Technology and Biotechnology , Vol. 41 No. 2, 2003.
- Datum izdavanja: 16.06.2003.
- Objavljen na Hrčku: 03.02.2014.
Sadržaj
Puni tekst
Andreas Paar, Alexander Raninger, Fernanda de Sousa, Ivo Beurer, Artur Cavaco-Paulo, Georg M. Gübitz
Izvorni znanstveni članak
Valéria M. G. Lima, Nadia Krieger, Maria Inez M. Sarquis, David A. Mitchell, Luiz P. Ramos, José D. Fontana
Izvorni znanstveni članak
Draženka Komes, Tomislav Lovrić, Karin Kovačević Ganić, Leo Gracin
Izvorni znanstveni članak
Karmen Godič Torkar, Bojana Bogović Matijašić
Izvorni znanstveni članak
Rocio M. Uresti, Nancy López-Arias, José A. Ramírez, Manuel Vázquez
Izvorni znanstveni članak
Sung Han Lim, Hwa Ming, Enoch Y. Park, Jong Soo Choi
Prethodno priopćenje
Andrea Caridi
Kratko priopćenje
Jadranka Varljen, Sanda Šulić, Jasminka Brmalj, Lara Batičić, Vojko Obersnel, Miljenko Kapović
Kratko priopćenje
Jasna Hrenović, Hanife Büyükgüngör, Yüksel Orhan
Kratko priopćenje
Markus Forster, Elena Rodríguez Rodríguez, Jacinto Darias Martín, Carlos Díaz Romero
Stručni rad
Jacinto Darias-Martín, Gloria Lobo-Rodrigo, José Hernández-Cordero, Eugenio Díaz-Díaz, Carlos Díaz-Romero
Stručni rad
Senka Džidić, Višnja Bačun-Družina, Mirjana Petranović
Pregledni rad
Srećko Jelenić
Pregledni rad
Posjeta: 32.050 *