News
Prilagođivanje proizvodnje sira današnjoj bakterijskoj flori u mlijeku
Full text: croatian pdf 326 Kb
page 188-189
downloads: 451
cite
APA 6th Edition
(1966). Prilagođivanje proizvodnje sira današnjoj bakterijskoj flori u mlijeku. Mljekarstvo, 16 (8), 188-189. Retrieved from https://hrcak.srce.hr/66984
MLA 8th Edition
"Prilagođivanje proizvodnje sira današnjoj bakterijskoj flori u mlijeku." Mljekarstvo, vol. 16, no. 8, 1966, pp. 188-189. https://hrcak.srce.hr/66984. Accessed 21 Nov. 2024.
Chicago 17th Edition
"Prilagođivanje proizvodnje sira današnjoj bakterijskoj flori u mlijeku." Mljekarstvo 16, no. 8 (1966): 188-189. https://hrcak.srce.hr/66984
Harvard
(1966). 'Prilagođivanje proizvodnje sira današnjoj bakterijskoj flori u mlijeku', Mljekarstvo, 16(8), pp. 188-189. Available at: https://hrcak.srce.hr/66984 (Accessed 21 November 2024)
Vancouver
Prilagođivanje proizvodnje sira današnjoj bakterijskoj flori u mlijeku. Mljekarstvo [Internet]. 1966 [cited 2024 November 21];16(8):188-189. Available from: https://hrcak.srce.hr/66984
IEEE
"Prilagođivanje proizvodnje sira današnjoj bakterijskoj flori u mlijeku", Mljekarstvo, vol.16, no. 8, pp. 188-189, 1966. [Online]. Available: https://hrcak.srce.hr/66984. [Accessed: 21 November 2024]
Abstract
Postoji puna suglasnost da se bakterijska flora mlijeka u zadnjim godinama uvelike promijenila ne samo kvantitativno nego i kvalitativno. S tom promjenom ne možemo se jednostavno pomiriti ako kažemo treba općenito intenzivirati privredu, a specijalno proizvodnju mlijeka.
Keywords
mlijeko; sir; bakterijska flora
Hrčak ID:
66984
URI
https://hrcak.srce.hr/66984
Publication date:
1.8.1966.
Visits: 1.011
*