Vijest
Vijesti iz mljekarstva
Puni tekst: hrvatski pdf 242 Kb
str. 116-117
preuzimanja: 305
citiraj
APA 6th Edition
(1964). Vijesti iz mljekarstva. Mljekarstvo, 14 (5), 116-117. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/70411
MLA 8th Edition
"Vijesti iz mljekarstva." Mljekarstvo, vol. 14, br. 5, 1964, str. 116-117. https://hrcak.srce.hr/70411. Citirano 21.11.2024.
Chicago 17th Edition
"Vijesti iz mljekarstva." Mljekarstvo 14, br. 5 (1964): 116-117. https://hrcak.srce.hr/70411
Harvard
(1964). 'Vijesti iz mljekarstva', Mljekarstvo, 14(5), str. 116-117. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/70411 (Datum pristupa: 21.11.2024.)
Vancouver
Vijesti iz mljekarstva. Mljekarstvo [Internet]. 1964 [pristupljeno 21.11.2024.];14(5):116-117. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/70411
IEEE
"Vijesti iz mljekarstva", Mljekarstvo, vol.14, br. 5, str. 116-117, 1964. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/70411. [Citirano: 21.11.2024.]
Sažetak
Predavanje o ovoj temi održao je 28.5.1964. dr H. Konrad, šef odjela za kemiju i fiziku Instituta za istraživanja u mljekarstvu, Oranienburg, Demokratska Republika Njemačka.
Ključne riječi
Hrčak ID:
70411
URI
https://hrcak.srce.hr/70411
Datum izdavanja:
3.5.1964.
Posjeta: 811
*