Skoči na glavni sadržaj

Stručni rad

Mikrobiološka kvaliteta nekih mlječnih proizvoda proizvedenih u zemljama zajedničkog europskog tržišta

Marjan Milohnoja ; Veterinarski oddelek Biotehniške fakultete, Ljubljana
Janez Marinšek


Puni tekst: hrvatski pdf 102 Kb

str. 165-165

preuzimanja: 352

citiraj


Sažetak

U želji da prikažemo, kako mliječni proizvodi proizvedeni u zemljama zajedničkog evropskog tržišta (Italiji, Austriji, Francuskoj, Nizozemskoj, Švicarskoj, Zapadnoj Njemačkoj i Danskoj) izdrže kriterije koje postavlja Pravilnik o bakteriološkim uvjetima, kojima moraju odgovarati živežne namirnice u prometu (u daljnjem tekstu PBU) pretražili smo 83 uzorka mliječnih proizvoda.

Ključne riječi

mlijeko; mliječni proizvodi; mikrobiološka kvaliteta

Hrčak ID:

72707

URI

https://hrcak.srce.hr/72707

Datum izdavanja:

1.7.1970.

Posjeta: 918 *