Izvorni znanstveni članak
Kärntner Getreidemasse vom 13. bis 19. Jahrhundert
Karl Dinklage
Puni tekst: njemački pdf 111 Kb
str. 155-157
preuzimanja: 576
citiraj
APA 6th Edition
Dinklage, K. (1974). Kärntner Getreidemasse vom 13. bis 19. Jahrhundert. Zbornik Odsjeka za povijesne znanosti Zavoda za povijesne i društvene znanosti Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, 7, 155-157. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/83656
MLA 8th Edition
Dinklage, Karl. "Kärntner Getreidemasse vom 13. bis 19. Jahrhundert." Zbornik Odsjeka za povijesne znanosti Zavoda za povijesne i društvene znanosti Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, vol. 7, 1974, str. 155-157. https://hrcak.srce.hr/83656. Citirano 23.12.2024.
Chicago 17th Edition
Dinklage, Karl. "Kärntner Getreidemasse vom 13. bis 19. Jahrhundert." Zbornik Odsjeka za povijesne znanosti Zavoda za povijesne i društvene znanosti Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti 7 (1974): 155-157. https://hrcak.srce.hr/83656
Harvard
Dinklage, K. (1974). 'Kärntner Getreidemasse vom 13. bis 19. Jahrhundert', Zbornik Odsjeka za povijesne znanosti Zavoda za povijesne i društvene znanosti Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, 7, str. 155-157. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/83656 (Datum pristupa: 23.12.2024.)
Vancouver
Dinklage K. Kärntner Getreidemasse vom 13. bis 19. Jahrhundert. Zbornik Odsjeka za povijesne znanosti Zavoda za povijesne i društvene znanosti Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti [Internet]. 1974 [pristupljeno 23.12.2024.];7:155-157. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/83656
IEEE
K. Dinklage, "Kärntner Getreidemasse vom 13. bis 19. Jahrhundert", Zbornik Odsjeka za povijesne znanosti Zavoda za povijesne i društvene znanosti Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, vol.7, str. 155-157, 1974. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/83656. [Citirano: 23.12.2024.]
Sažetak
Ključne riječi
Hrčak ID:
83656
URI
https://hrcak.srce.hr/83656
Datum izdavanja:
1.3.1974.
Podaci na drugim jezicima:
hrvatski
Posjeta: 1.396
*