Vijest
Utvrđivanje senzorske kakvoće namirnica, definicije, opća metoda bodovanja
Puni tekst: hrvatski pdf 538 Kb
str. 209-212
preuzimanja: 658
citiraj
APA 6th Edition
(1988). Utvrđivanje senzorske kakvoće namirnica, definicije, opća metoda bodovanja. Mljekarstvo, 38 (8), 209-212. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/101374
MLA 8th Edition
"Utvrđivanje senzorske kakvoće namirnica, definicije, opća metoda bodovanja." Mljekarstvo, vol. 38, br. 8, 1988, str. 209-212. https://hrcak.srce.hr/101374. Citirano 22.11.2024.
Chicago 17th Edition
"Utvrđivanje senzorske kakvoće namirnica, definicije, opća metoda bodovanja." Mljekarstvo 38, br. 8 (1988): 209-212. https://hrcak.srce.hr/101374
Harvard
(1988). 'Utvrđivanje senzorske kakvoće namirnica, definicije, opća metoda bodovanja', Mljekarstvo, 38(8), str. 209-212. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/101374 (Datum pristupa: 22.11.2024.)
Vancouver
Utvrđivanje senzorske kakvoće namirnica, definicije, opća metoda bodovanja. Mljekarstvo [Internet]. 1988 [pristupljeno 22.11.2024.];38(8):209-212. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/101374
IEEE
"Utvrđivanje senzorske kakvoće namirnica, definicije, opća metoda bodovanja", Mljekarstvo, vol.38, br. 8, str. 209-212, 1988. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/101374. [Citirano: 22.11.2024.]
Sažetak
Ključne riječi
senzorska kakvoća namirnica; opća metoda bodovanja
Hrčak ID:
101374
URI
https://hrcak.srce.hr/101374
Datum izdavanja:
1.8.1988.
Posjeta: 1.245
*