Skoči na glavni sadržaj

Izvorni znanstveni članak

NOVA VRSTA GASTRONOMSKOG TURIZMA: PIVSKI TURIZAM

Zoltán Bujdosó
Csaba Szűcs


Puni tekst: hrvatski pdf 712 Kb

str. 5-20

preuzimanja: 1.185

citiraj

Puni tekst: engleski pdf 712 Kb

str. 5-20

preuzimanja: 755

citiraj


Sažetak

Najčešći poticaj za turističko
putovanje jest potraga za doživljajem uživanja,
zabava, iskustvo, zanimljivost, hobi, pustolovina,
uzbuđenje, i nove, nepoznate i neobične stvari.
Cilj je ovoga teksta uvrstiti pivski turizam, koji
privlači sve više posjetitelja, među proizvode
turističkog sustava, te opisati njegove vanjske
oblike i mogućnosti budućeg razvoja.

Ključne riječi

gastro turizam; pivski turizam; teorija i praksa

Hrčak ID:

107150

URI

https://hrcak.srce.hr/107150

Datum izdavanja:

12.4.2012.

Podaci na drugim jezicima: engleski

Posjeta: 3.596 *