Skoči na glavni sadržaj

Izvorni znanstveni članak

GAIN INTENSITY AND PIG CARCASS QUALITY

Gordana Kralik ; Sveučilište J.J. Strossmayera, Poljoprivredni fakultet Osijek, Osijek, Hrvatska
Vladimir Margeta ; Sveučilište J.J. Strossmayera, Poljoprivredni fakultet Osijek, Osijek, Hrvatska
Goran Kušec ; Sveučilište J.J. Strossmayera, Poljoprivredni fakultet Osijek, Osijek, Hrvatska
Zlata Maltar ; Sveučilište J.J. Strossmayera, Poljoprivredni fakultet Osijek, Osijek, Hrvatska


Puni tekst: hrvatski pdf 1.459 Kb

str. 303-308

preuzimanja: 385

citiraj


Sažetak

Ključne riječi

pigs; fattening; daily gain; carcass quality

Hrčak ID:

107238

URI

https://hrcak.srce.hr/107238

Datum izdavanja:

31.12.2003.

Podaci na drugim jezicima: hrvatski

Posjeta: 856 *