Stručni rad
Kontrola pogonskih (tehničkih) kultura za sireve, maslac i jogurt
Marija Butraković
; Hrvatska mljekarska udruga, Ilica 31/III, 10000 Zagreb
Puni tekst: hrvatski pdf 328 Kb
str. 55-56
preuzimanja: 525
citiraj
APA 6th Edition
Butraković, M. (1956). Kontrola pogonskih (tehničkih) kultura za sireve, maslac i jogurt. Mljekarstvo, 6 (3), 55-56. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/124861
MLA 8th Edition
Butraković, Marija. "Kontrola pogonskih (tehničkih) kultura za sireve, maslac i jogurt." Mljekarstvo, vol. 6, br. 3, 1956, str. 55-56. https://hrcak.srce.hr/124861. Citirano 24.12.2024.
Chicago 17th Edition
Butraković, Marija. "Kontrola pogonskih (tehničkih) kultura za sireve, maslac i jogurt." Mljekarstvo 6, br. 3 (1956): 55-56. https://hrcak.srce.hr/124861
Harvard
Butraković, M. (1956). 'Kontrola pogonskih (tehničkih) kultura za sireve, maslac i jogurt', Mljekarstvo, 6(3), str. 55-56. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/124861 (Datum pristupa: 24.12.2024.)
Vancouver
Butraković M. Kontrola pogonskih (tehničkih) kultura za sireve, maslac i jogurt. Mljekarstvo [Internet]. 1956 [pristupljeno 24.12.2024.];6(3):55-56. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/124861
IEEE
M. Butraković, "Kontrola pogonskih (tehničkih) kultura za sireve, maslac i jogurt", Mljekarstvo, vol.6, br. 3, str. 55-56, 1956. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/124861. [Citirano: 24.12.2024.]
Puni tekst: srpski pdf 131 Kb
str. 55-56
preuzimanja: 427
citiraj
APA 6th Edition
Butraković, M. (1956). Kontrola pogonskih (tehničkih) kultura za sireve, maslac i jogurt. Mljekarstvo, 6 (3), 55-56. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/124861
MLA 8th Edition
Butraković, Marija. "Kontrola pogonskih (tehničkih) kultura za sireve, maslac i jogurt." Mljekarstvo, vol. 6, br. 3, 1956, str. 55-56. https://hrcak.srce.hr/124861. Citirano 24.12.2024.
Chicago 17th Edition
Butraković, Marija. "Kontrola pogonskih (tehničkih) kultura za sireve, maslac i jogurt." Mljekarstvo 6, br. 3 (1956): 55-56. https://hrcak.srce.hr/124861
Harvard
Butraković, M. (1956). 'Kontrola pogonskih (tehničkih) kultura za sireve, maslac i jogurt', Mljekarstvo, 6(3), str. 55-56. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/124861 (Datum pristupa: 24.12.2024.)
Vancouver
Butraković M. Kontrola pogonskih (tehničkih) kultura za sireve, maslac i jogurt. Mljekarstvo [Internet]. 1956 [pristupljeno 24.12.2024.];6(3):55-56. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/124861
IEEE
M. Butraković, "Kontrola pogonskih (tehničkih) kultura za sireve, maslac i jogurt", Mljekarstvo, vol.6, br. 3, str. 55-56, 1956. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/124861. [Citirano: 24.12.2024.]
Sažetak
Često se u praksi događa, da primjenom čistih kultura ne postižemo one rezultate u proizvodnji sira, maslaca ili jogurta, koje bi radi njihove primjene trebali očekivati.
Ključne riječi
sir; maslac; jogurt; kulture
Hrčak ID:
124861
URI
https://hrcak.srce.hr/124861
Datum izdavanja:
1.3.1956.
Podaci na drugim jezicima:
srpski
Posjeta: 2.025
*