Skoči na glavni sadržaj

Izvorni znanstveni članak

Utjecaj sirove vlaknine na učinkovitost tova ženske junadi simentalske pasmine

Vinko Pintić ; Visoko gospodarsko učilište Križevci, Križevci, Hrvatska
Zdenko Steiner ; Poljoprivredni fakultet u Osijeku, Osijek, Hrvatska
Ivan Knežević ; Poljoprivredni fakultet u Osijeku, Osijek, Hrvatska
Matija Domaćinović ; Poljoprivredni fakultet u Osijeku, Osijek, Hrvatska
Tatjana Jelen ; Visoko gospodarsko učilište Križevci, Križevci, Hrvatska
Nataša Pintić ; Križevci, Hrvatska
Đurica Kalember ; Visoko gospodarsko učilište Križevci, Križevci, Hrvatska


Puni tekst: hrvatski pdf 2.485 Kb

str. 189-199

preuzimanja: 558

citiraj


Sažetak

Ključne riječi

tov; ženska junad; koncentracija obroka; sirova vlaknina; prirast

Hrčak ID:

139712

URI

https://hrcak.srce.hr/139712

Datum izdavanja:

31.8.2003.

Podaci na drugim jezicima: engleski

Posjeta: 1.252 *