Skoči na glavni sadržaj

Izvorni znanstveni članak

Utjecaj primjene obrađene pogače repice u krmnoj smjesi na proizvodnju i kakvoću jaja

Eva Strakova ; University of Veterinary and Pharmaceutical Sciences, Brno, Czech Republic
Pavel Suchy ; University of Veterinary and Pharmaceutical Sciences, Brno, Czech Republic
Vladimir Večerek ; Veterinary a farmaceuticka universitete, Brno, Czech Republic
Ivan Kral ; Eli Lilly - Elanco, Praha, Czech Republic
Bronislav Jarka ; Ustavy vyživy, dietetiky, zoohygieny a vegetabilnich potravin, Nova Dedina, Czech Republic


Puni tekst: hrvatski pdf 1.074 Kb

str. 11-14

preuzimanja: 211

citiraj


Sažetak

Ključne riječi

pogača repice; jaja; krmna smjesa

Hrčak ID:

139779

URI

https://hrcak.srce.hr/139779

Datum izdavanja:

4.3.2002.

Podaci na drugim jezicima: engleski

Posjeta: 661 *