Skoči na glavni sadržaj

Izvorni znanstveni članak

Spring forage pea grain yield and quality

Svetislav Popović ; Poljoprivredni institut Osijek, Osijek, Hrvatska
Mirko Stjepanović ; Poljoprivredni fakultet u Osijeku, Osijek, Hrvatska
Sonja Grljušić ; Poljoprivredni institut Osijek, Osijek, Hrvatska
Tihomir Čupić ; Poljoprivredni institut Osijek, Osijek, Hrvatska
Marijana Tucak ; Poljoprivredni institut Osijek, Osijek, Hrvatska
Gordana Buković ; Poljoprivredni fakultet u Osijeku, Osijek, Hrvatska


Puni tekst: hrvatski pdf 1.683 Kb

str. 191-197

preuzimanja: 651

citiraj


Sažetak

Ključne riječi

peas; variety; yield; quality

Hrčak ID:

139892

URI

https://hrcak.srce.hr/139892

Datum izdavanja:

2.10.2002.

Podaci na drugim jezicima: hrvatski

Posjeta: 1.166 *