Skoči na glavni sadržaj

Izvorni znanstveni članak

Utjecaj spola i obroka na ekonomičnost tova svinja

Ante Tadić ; Svinjogojska farma "Fond", Forkuševci, Hrvatska
Zdenko Steiner ; Sveučilište u Osijeku, Poljoprivredni fakultet u Osijeku, Osijek, Hrvatska
Matija Domaćinović ; Sveučilište u Osijeku, Poljoprivredni fakultet u Osijeku, Osijek, Hrvatska
Zvonko Antunović ; Sveučilište u Osijeku, Poljoprivredni fakultet u Osijeku, Osijek, Hrvatska
Zvonimir Steiner ; Sveučilište u Osijeku, Poljoprivredni fakultet u Osijeku, Osijek, Hrvatska
Zdenka Lender ; Svinjogojska farma "Fond", Forkuševci, Hrvatska


Puni tekst: hrvatski pdf 867 Kb

str. 229-232

preuzimanja: 272

citiraj


Sažetak

Ključne riječi

tovne svinje; hrana; spol; ekonomičnost

Hrčak ID:

139900

URI

https://hrcak.srce.hr/139900

Datum izdavanja:

6.11.2002.

Podaci na drugim jezicima: engleski

Posjeta: 1.021 *