Skoči na glavni sadržaj

Izvorni znanstveni članak

Influence of the feeding process on the pigeon meat commercial production

Željko Pavičić ; Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Zagreb, Hrvatska
Marija Vučemilo ; Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Zagreb, Hrvatska
Alenka Tofant ; Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Zagreb, Hrvatska
Suzana Hađina ; Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Zagreb, Hrvatska
Kristina Matković ; Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Zagreb, Hrvatska


Puni tekst: hrvatski pdf 960 Kb

str. 233-236

preuzimanja: 385

citiraj


Sažetak

Ključne riječi

commercial pigeon breeds; pellets; daily gain; food intake; per gain unit

Hrčak ID:

139901

URI

https://hrcak.srce.hr/139901

Datum izdavanja:

6.11.2002.

Podaci na drugim jezicima: hrvatski

Posjeta: 800 *