Skoči na glavni sadržaj

Izvorni znanstveni članak

Utjecaj dodatka različitih aroma u hranu na prirast šaranskog mlađa (Cyprinus carpio) i brzinu konzumiranja hrane

Ivan Bogut ; Agronomski fakultet Mostar, Mostar, BIH
Tomo Rastija ; Poljoprivredni fakultet, Osijek, Hrvatska
Jasna Radaković ; Ribnjačarstvo Grudnjak, Orahovica, Hrvatska
Katica Canecki ; Tvornica stočne hrane "Valpovka", Valpovo, Hrvatska
Ivo Biuklija ; Tvornica stočne hrane "Valpovka", Valpovo, Hrvatska


Puni tekst: hrvatski pdf 1.099 Kb

str. 119-123

preuzimanja: 263

citiraj


Sažetak

Ključne riječi

Cyprinus carpio; hranidba; arome

Hrčak ID:

139921

URI

https://hrcak.srce.hr/139921

Datum izdavanja:

9.7.2001.

Podaci na drugim jezicima: engleski

Posjeta: 707 *