Skoči na glavni sadržaj

Sažetak sa skupa

FOOD INDUSTRY BYPRODUCTS AS A CHEAP RAW MATERIAL TO DEVELOP FUNCTIONAL FOOD

Antun Jozinović orcid id orcid.org/0000-0001-9627-1013 ; Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Food Technology Osijek, Franje Kuhača 18, 31000 Osijek, Croatia
Jurislav Babić ; Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Food Technology Osijek, Franje Kuhača 18, 31000 Osijek, Croatia
Đurđica Ačkar ; Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Food Technology Osijek, Franje Kuhača 18, 31000 Osijek, Croatia
Borislav Miličević ; Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Food Technology Osijek, Franje Kuhača 18, 31000 Osijek, Croatia
Drago Šubarić ; Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Food Technology Osijek, Franje Kuhača 18, 31000 Osijek, Croatia


Puni tekst: hrvatski pdf 166 Kb

str. 9-9

preuzimanja: 656

citiraj

Puni tekst: engleski pdf 166 Kb

str. 9-9

preuzimanja: 281

citiraj


Sažetak

Ključne riječi

Hrčak ID:

157095

URI

https://hrcak.srce.hr/157095

Datum izdavanja:

31.12.2015.

Podaci na drugim jezicima: hrvatski

Posjeta: 2.922 *