Izvorni znanstveni članak
Metodika određivanja koeficijenta ishrane u ribarstvu
Lili Čičin
Puni tekst: hrvatski pdf 725 Kb
str. 238-243
preuzimanja: 412
citiraj
APA 6th Edition
Čičin, L. (1950). Metodika određivanja koeficijenta ishrane u ribarstvu. Croatian Journal of Fisheries, 5 (10), 238-243. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/159573
MLA 8th Edition
Čičin, Lili. "Metodika određivanja koeficijenta ishrane u ribarstvu." Croatian Journal of Fisheries, vol. 5, br. 10, 1950, str. 238-243. https://hrcak.srce.hr/159573. Citirano 12.12.2024.
Chicago 17th Edition
Čičin, Lili. "Metodika određivanja koeficijenta ishrane u ribarstvu." Croatian Journal of Fisheries 5, br. 10 (1950): 238-243. https://hrcak.srce.hr/159573
Harvard
Čičin, L. (1950). 'Metodika određivanja koeficijenta ishrane u ribarstvu', Croatian Journal of Fisheries, 5(10), str. 238-243. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/159573 (Datum pristupa: 12.12.2024.)
Vancouver
Čičin L. Metodika određivanja koeficijenta ishrane u ribarstvu. Croatian Journal of Fisheries [Internet]. 1950 [pristupljeno 12.12.2024.];5(10):238-243. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/159573
IEEE
L. Čičin, "Metodika određivanja koeficijenta ishrane u ribarstvu", Croatian Journal of Fisheries, vol.5, br. 10, str. 238-243, 1950. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/159573. [Citirano: 12.12.2024.]
Sažetak
Ključne riječi
obrok; hranjenje; ličinke; faktor K; probava
Hrčak ID:
159573
URI
https://hrcak.srce.hr/159573
Datum izdavanja:
1.10.1950.
Posjeta: 853
*