Izvorni znanstveni članak
PRILOG METODICI ODREĐIVANJA ŠEĆERA ( GLUKOZE, FRUKTOZE I SAHAROZE) U VOĆNIM PLODOVIMA POMOĆU FERMENATA
Miodrag Pantelić
; Institut za voćarstvo, Čačak
Puni tekst: hrvatski pdf 336 Kb
str. 217-222
preuzimanja: 416
citiraj
APA 6th Edition
Pantelić, M. (1971). PRILOG METODICI ODREĐIVANJA ŠEĆERA ( GLUKOZE, FRUKTOZE I SAHAROZE) U VOĆNIM PLODOVIMA POMOĆU FERMENATA. Agronomski glasnik, 33 (3-4), 217-222. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/167579
MLA 8th Edition
Pantelić, Miodrag. "PRILOG METODICI ODREĐIVANJA ŠEĆERA ( GLUKOZE, FRUKTOZE I SAHAROZE) U VOĆNIM PLODOVIMA POMOĆU FERMENATA." Agronomski glasnik, vol. 33, br. 3-4, 1971, str. 217-222. https://hrcak.srce.hr/167579. Citirano 03.12.2024.
Chicago 17th Edition
Pantelić, Miodrag. "PRILOG METODICI ODREĐIVANJA ŠEĆERA ( GLUKOZE, FRUKTOZE I SAHAROZE) U VOĆNIM PLODOVIMA POMOĆU FERMENATA." Agronomski glasnik 33, br. 3-4 (1971): 217-222. https://hrcak.srce.hr/167579
Harvard
Pantelić, M. (1971). 'PRILOG METODICI ODREĐIVANJA ŠEĆERA ( GLUKOZE, FRUKTOZE I SAHAROZE) U VOĆNIM PLODOVIMA POMOĆU FERMENATA', Agronomski glasnik, 33(3-4), str. 217-222. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/167579 (Datum pristupa: 03.12.2024.)
Vancouver
Pantelić M. PRILOG METODICI ODREĐIVANJA ŠEĆERA ( GLUKOZE, FRUKTOZE I SAHAROZE) U VOĆNIM PLODOVIMA POMOĆU FERMENATA. Agronomski glasnik [Internet]. 1971 [pristupljeno 03.12.2024.];33(3-4):217-222. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/167579
IEEE
M. Pantelić, "PRILOG METODICI ODREĐIVANJA ŠEĆERA ( GLUKOZE, FRUKTOZE I SAHAROZE) U VOĆNIM PLODOVIMA POMOĆU FERMENATA", Agronomski glasnik, vol.33, br. 3-4, str. 217-222, 1971. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/167579. [Citirano: 03.12.2024.]
Sažetak
Ključne riječi
Hrčak ID:
167579
URI
https://hrcak.srce.hr/167579
Datum izdavanja:
30.5.1971.
Posjeta: 895
*