Skoči na glavni sadržaj

Izvorni znanstveni članak

UTJECAJ VLAŽNOSTI NA FIZIKALNA SVOJSTVA ZRNA KUKURUZA, PŠENICE, SOJE I ULJANE REPICE

Tajana Krička ; Faculty of Agriculture Department of Technology, Storage and Transport, Zagreb, Croatia
Stjepan Plijestić ; Faculty of Agriculture Department of Technology, Storage and Transport, Zagreb, Croatia
Elizabeta Jakopović ; Faculty of Agriculture Department of Technology, Storage and Transport, Zagreb, Croatia
Sonja Preprotnik ; Faculty of Agriculture Department of Technology, Storage and Transport, Zagreb, Croatia


Puni tekst: hrvatski pdf 4.748 Kb

str. 55-61

preuzimanja: 180

citiraj


Sažetak

Ključne riječi

kut trenja; kut prirodnog pokosa; masa od 1000 zrna; hektolitarska masa; lom zrna; kukuruz; pšenica; soja; repica

Hrčak ID:

172210

URI

https://hrcak.srce.hr/172210

Datum izdavanja:

10.4.1998.

Podaci na drugim jezicima: engleski

Posjeta: 687 *