Skoči na glavni sadržaj

Izvorni znanstveni članak

EFFECT OF POLIZYME FEED MIXTURE ADDITIVE ON LAMB FATTENING AND SLAUGHTERING CHARACTERISTICS

Zvonko Antunović ; Poljoprivredni fakultet Sveučilišta J.J. Strossmayera, Osijek, Hrvatska
Zdenko Steiner ; Poljoprivredni fakultet Sveučilišta J.J. Strossmayera, Osijek, Hrvatska
Branko Berić ; Poljoprivredni fakultet Sveučilišta J.J. Strossmayera, Osijek, Hrvatska
Antun Petričević ; Poljoprivredni fakultet Sveučilišta J.J. Strossmayera, Osijek, Hrvatska
Đuro Senčić ; Poljoprivredni fakultet Sveučilišta J.J. Strossmayera, Osijek, Hrvatska


Puni tekst: hrvatski pdf 4.648 Kb

str. 3-10

preuzimanja: 198

citiraj


Sažetak

Ključne riječi

lambs; polyenzyme preparation "Polizym", fattening

Hrčak ID:

172227

URI

https://hrcak.srce.hr/172227

Datum izdavanja:

16.2.1998.

Podaci na drugim jezicima: hrvatski

Posjeta: 938 *