Izvorni znanstveni članak
EFFECT OF POLIZYME FEED MIXTURE ADDITIVE ON LAMB FATTENING AND SLAUGHTERING CHARACTERISTICS
Zvonko Antunović
; Poljoprivredni fakultet Sveučilišta J.J. Strossmayera, Osijek, Hrvatska
Zdenko Steiner
; Poljoprivredni fakultet Sveučilišta J.J. Strossmayera, Osijek, Hrvatska
Branko Berić
; Poljoprivredni fakultet Sveučilišta J.J. Strossmayera, Osijek, Hrvatska
Antun Petričević
; Poljoprivredni fakultet Sveučilišta J.J. Strossmayera, Osijek, Hrvatska
Đuro Senčić
; Poljoprivredni fakultet Sveučilišta J.J. Strossmayera, Osijek, Hrvatska
Sažetak
Ključne riječi
lambs; polyenzyme preparation "Polizym", fattening
Hrčak ID:
172227
URI
Datum izdavanja:
16.2.1998.
Posjeta: 938 *