Skoči na glavni sadržaj

Izvorni znanstveni članak

UTICAJ VREMENA BERBE KRUŠKE KLAPOVKE NA TEŽINU, DOZRIJEVANJE ČUVANJE, KVALITET I SADRŽINU SAHARIDA I ACIDITETA PLODOVA

Asen S. Stančević ; Institut za voćarstvo, Čačak
Gvozden Majstorović ; Institut za voćarstvo, Čačak
Miodrag Pantelić ; Institut za voćarstvo, Čačak


Puni tekst: hrvatski pdf 6.542 Kb

str. 475-492

preuzimanja: 213

citiraj


Sažetak

Ključne riječi

Hrčak ID:

172907

URI

https://hrcak.srce.hr/172907

Datum izdavanja:

15.11.1973.

Podaci na drugim jezicima: francuski

Posjeta: 919 *

accessibility

closePristupačnostrefresh

Ako želite spremiti trajne postavke, kliknite Spremi, ako ne - vaše će se postavke poništiti kad zatvorite preglednik.