Skoči na glavni sadržaj

Izvorni znanstveni članak

CONCENTRATION OF GLUTETHIONE AND TBARs IN THE CHICEN FED DIFFERENT LEVELS OF MINERAL OR CHELATED ZINC

Vladimir Mitin ; Veterinatski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Zagreb, Hrvatska
Bojana Gradinski-Vrbanac ; Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Zagreb, Hrvatska
Hrvoje Mazija ; Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Zagreb, Hrvatska
Ivan Kiš ; "Valpovka" d.d., Valpovo
Zoran Pišl ; Institut za medicinska istraživanja, Zagreb, Hrvatska


Puni tekst: hrvatski pdf 3.843 Kb

str. 141-148

preuzimanja: 225

citiraj


Sažetak

Ključne riječi

glutathione; lipid peroxidation; chelated zinc; mineral zinc; chicken

Hrčak ID:

180856

URI

https://hrcak.srce.hr/180856

Datum izdavanja:

27.6.1996.

Podaci na drugim jezicima: hrvatski

Posjeta: 927 *