Izvorni znanstveni članak
MOGUĆNOSTI UBLAŽAVANJA NEPOVOLJNIH UČINAKA HRANE KONTAMINIRANE PLIJESNIMA NA PROIZVODNOST BROJLERA
Libuška Ivandija
; RO Istraživački institut, "Pliva", Zagreb
Puni tekst: hrvatski pdf 4.231 Kb
str. 39-45
preuzimanja: 168
citiraj
APA 6th Edition
Ivandija, L. (1989). MOGUĆNOSTI UBLAŽAVANJA NEPOVOLJNIH UČINAKA HRANE KONTAMINIRANE PLIJESNIMA NA PROIZVODNOST BROJLERA. Krmiva, 31 (3-4), 39-45. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/182214
MLA 8th Edition
Ivandija, Libuška. "MOGUĆNOSTI UBLAŽAVANJA NEPOVOLJNIH UČINAKA HRANE KONTAMINIRANE PLIJESNIMA NA PROIZVODNOST BROJLERA." Krmiva, vol. 31, br. 3-4, 1989, str. 39-45. https://hrcak.srce.hr/182214. Citirano 01.05.2024.
Chicago 17th Edition
Ivandija, Libuška. "MOGUĆNOSTI UBLAŽAVANJA NEPOVOLJNIH UČINAKA HRANE KONTAMINIRANE PLIJESNIMA NA PROIZVODNOST BROJLERA." Krmiva 31, br. 3-4 (1989): 39-45. https://hrcak.srce.hr/182214
Harvard
Ivandija, L. (1989). 'MOGUĆNOSTI UBLAŽAVANJA NEPOVOLJNIH UČINAKA HRANE KONTAMINIRANE PLIJESNIMA NA PROIZVODNOST BROJLERA', Krmiva, 31(3-4), str. 39-45. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/182214 (Datum pristupa: 01.05.2024.)
Vancouver
Ivandija L. MOGUĆNOSTI UBLAŽAVANJA NEPOVOLJNIH UČINAKA HRANE KONTAMINIRANE PLIJESNIMA NA PROIZVODNOST BROJLERA. Krmiva [Internet]. 1989 [pristupljeno 01.05.2024.];31(3-4):39-45. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/182214
IEEE
L. Ivandija, "MOGUĆNOSTI UBLAŽAVANJA NEPOVOLJNIH UČINAKA HRANE KONTAMINIRANE PLIJESNIMA NA PROIZVODNOST BROJLERA", Krmiva, vol.31, br. 3-4, str. 39-45, 1989. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/182214. [Citirano: 01.05.2024.]
Sažetak
Ključne riječi
Hrčak ID:
182214
URI
https://hrcak.srce.hr/182214
Datum izdavanja:
15.6.1989.
Podaci na drugim jezicima:
engleski
Posjeta: 517
*