Skoči na glavni sadržaj

Pregledni rad

SUPERCRITICAL CO2 EXTRACTION – A NEW PERSPECTIVE IN THE UTILISATION OF FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS

Stela Jokić ; Prehrambeno-tehnološki fakultet u Osijeku,Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Krunoslav Aladić ; Prehrambeno-tehnološki fakultet u Osijeku,Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Đurđica Ačkar ; Prehrambeno-tehnološki fakultet u Osijeku,Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Antun Jozinović ; Prehrambeno-tehnološki fakultet u Osijeku,Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Jurislav Babić ; Prehrambeno-tehnološki fakultet u Osijeku,Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Drago Šubarić orcid id orcid.org/0000-0002-6956-5814 ; Prehrambeno-tehnološki fakultet u Osijeku,Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku


Puni tekst: engleski pdf 868 Kb

str. 7-12

preuzimanja: 637

citiraj


Sažetak

Ključne riječi

Hrčak ID:

218080

URI

https://hrcak.srce.hr/218080

Datum izdavanja:

10.10.2017.

Posjeta: 1.256 *