Pregledni rad
SUPERCRITICAL CO2 EXTRUSION – NOVEL TECHNOLOGY IN FOOD INDUSTRY
Đurđica Ačkar
; Prehrambeno-tehnološki fakultet u Osijeku,Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Jelena Panak Balentić
; Prehrambeno-tehnološki fakultet u Osijeku,Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Antun Jozinović
; Prehrambeno-tehnološki fakultet u Osijeku,Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Jurislav Babić
; Prehrambeno-tehnološki fakultet u Osijeku,Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Borislav Miličević
; Prehrambeno-tehnološki fakultet u Osijeku,Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Krunoslav Aladić
; Prehrambeno-tehnološki fakultet u Osijeku,Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Stela Jokić
; Prehrambeno-tehnološki fakultet u Osijeku,Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Drago Šubarić
orcid.org/0000-0002-6956-5814
; Prehrambeno-tehnološki fakultet u Osijeku,Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Sažetak
Ključne riječi
Hrčak ID:
218081
URI
Datum izdavanja:
10.10.2017.
Posjeta: 1.324 *