Skoči na glavni sadržaj

Kazalo

Contenuto


Puni tekst: hrvatski pdf 126 Kb

str. 457-457

preuzimanja: 147

citiraj


Sažetak

LAVORO SCIENTIFICO ORIGINALE
Tomaž Polak, Mateja Lušnic Polak, Iva Zahija, Nežka Lazar, Lea Demšar
Parametri di qualità di differenti tipi d’olio e del cibo fritto dopo una frittura profonda ripetuta

ARTICOLO SPE CIALISTICO
Lidija Lenart, Tihomir Moslavac, Nina Jager
Proprietà nutritive e sicurezza microbiologica delle piante oleaginose e della frutta in guscio coltivate secondo il metodo biologico

ARTICOLO SPE CIALISTICO
Mario Jakobović, Ivica Šnajder, Tomislav Soldo, Tihomir Moslavac, Juraj Kovačević, Jasna Del Vechio
Influenza della varietà di nocciole sulla resa in olio attraverso la pressatura con la pressa dell’olio komet ca 59 g

ARTICOLO SPE CIALISTICO
Marija Jukić-Grbavac, Leona Puljić, Jozo Grbavac
Il confronto tra il kajmak tradizionale-caseario e quello industriale dal punto di vista legislativo

Direktorica, glavna i odgovorna urednica/Director - Editor-in-chief:
Katarina Lučić, mag. ekonomije

Stručna urednica / professional editor:
Prof.dr.sc. Lidija Kozačinski, Zavod za higijenu,
tehnologiju i sigurnost hrane Veterinarskog
fakulteta Sveučilišta u Zagrebu/ Dept. of Hygiene,
Technology and Food Safety Faculty of Veterinary
Medicine, University of Zagreb

Urednički kolegij / Editorial staff:
prof. dr. sc. Davor Alagić (BiH),
doc.dr.sc. Pavel Bystrický (Slovačka),
prof.dr.sc. Beniamino Cenci Goga (Italija),
prof.dr.sc. Željka Cvrtila (Hrvatska),
prof.dr.sc. Faruk Čaklovica (BiH),
prof.dr. Lea Demšar (Slovenija),
prof.dr.sc. Martin Dobeic (Slovenija),
prof.dr.sc. Kata Galić (Hrvatska),
prof.dr. Amir Ganić (BIH),
prof.dr.sc. Ivo Grgić (Hrvatska),
prof.dr.sc. Mirza Hadžiosmanović (Hrvatska),
doc.dr.sc. Vlasta Herak Perković (Hrvatska),
prof.dr.sc. Kurt Houf (Belgija),
prof.dr.sc. Zlatko Janječić (Hrvatska),
prof.dr.sc. Danijel Karolyi (Hrvatska),
izv.prof.dr.sc. Goran Kiš (Hrvatska),
prof.dr.sc. Dragan Kovačević (Hrvatska),
dr.sc. Marina Krvavica, prof. v.š (Hrvatska).
doc. dr.sc. Nives Marušić Radovčić (Hrvatska),
izv.prof.dr.sc. Krešimir Mastanjević (Hrvatska),
prof.dr.sc. Helga Medić (Hrvatska),
izv. prof. dr. sc. Ornella Mikuš (Hrvatska),
prof.dr.sc. Tihomir Moslavac (Hrvatska),
izv. prof. dr. sc. Gordan Mršić (Hrvatska),
prof.dr.sc. Bela Njari (Hrvatska),
prof.dr.sc. Željko Pavičić (Hrvatska),
izv.prof.dr.sc. Jelka Pleadin (Hrvatska),
prof.dr.sc. Maja Popović (Hrvatska),
prof.dr.sc. Jernej Prišenk (Slovenija),
prof.dr.sc. Đuro Senčić (Hrvatska),
Gordan Šubara dr. med. vet. (Hrvatska),
prof.dr.sc. Marija Vučemilo (Hrvatska),
prof.dr.sc. Almedina Zuko (BiH),
prof.dr.sc. Božidar Žlender (Slovenija)

Izvršna urednica / Executive editor:
Ana-Katarina Lučić, univ. bacc. nov.

Lektori / Language editors:
Zrinka Sabadoš, prof. - hrvatski jezik
Srđan Bohucki, prof. - engleski jezik
Jasna Hižar Škrlec (SPES d.o.o.) - njemački jezik
Giuseppe Cherchi (SPES d.o.o.) - talijanski jezik
Marija Ercegovac, prof. - španjolski jezik

Izdavač / Publisher:
“Zadružna štampa” d.d.
Maksimirska cesta 132, Zagreb • P.P. 910
Tel./Fax: ++385 (0)1 231 60 60
++385 (0)991 791 9698 | ++385 (0)1 231 60 50
e-mail: meso@meso.hr
web: www.meso.hr

Grafičko oblikovanje / Layout and design:
Scapen Design

Tisak / Print: TISKARA ZELINA d.d.
K. Krizmanić 1, 10380 Sv. I. Zelina
ISSN 1848-8323 (Online) | ISSN 1332-0025 (Tisak)

Hrčak ID: 241632

URI
https://hrcak.srce.hr/241632

Ključne riječi

Hrčak ID:

247365

URI

https://hrcak.srce.hr/247365

Datum izdavanja:

8.12.2020.

Podaci na drugim jezicima: njemački španjolski engleski hrvatski

Posjeta: 1.572 *