Izvorni znanstveni članak
PROMJENE U SASTAVU MASNIH KISELINA HRANE ZA VRIJEME UOBIČAJENOG POSTUPKA I POSTUPKA GRIJANJA U MIKOVALNOJ PEĆNICI
Rozalia Veronika Salamon
; Hungarian University of Transylvania, Csikszereda
Katarina Loki
; University of Kaposvar, Kaposvar
Szidonia Salamon
; Hungarian University of Transylvania, Csikszereda
Peter Sara
; University of Kaposvar, Kaposvar
Beata Albert
; Hungarian University of Transylvania, Csikszereda
Janosne Csapo
; University of Kaposvar, Kaposvar
Aniko Gyori
; University of Debrecen, Debrecen
Zoltan Gyori
; University of Debrecen, Debrecen
Janos Csapo
; University of Kaposvar, Kaposvar
Sažetak
Ključne riječi
mlijeko; sir; maslac; margarin; sastav masnih kiselina; cis-trans izomeri; mikroval
Hrčak ID:
28159
URI
Datum izdavanja:
20.3.2007.
Posjeta: 1.050 *