Skoči na glavni sadržaj

Izvorni znanstveni članak

PROMJENE U SASTAVU MASNIH KISELINA HRANE ZA VRIJEME UOBIČAJENOG POSTUPKA I POSTUPKA GRIJANJA U MIKOVALNOJ PEĆNICI

Rozalia Veronika Salamon ; Hungarian University of Transylvania, Csikszereda
Katarina Loki ; University of Kaposvar, Kaposvar
Szidonia Salamon ; Hungarian University of Transylvania, Csikszereda
Peter Sara ; University of Kaposvar, Kaposvar
Beata Albert ; Hungarian University of Transylvania, Csikszereda
Janosne Csapo ; University of Kaposvar, Kaposvar
Aniko Gyori ; University of Debrecen, Debrecen
Zoltan Gyori ; University of Debrecen, Debrecen
Janos Csapo ; University of Kaposvar, Kaposvar


Puni tekst: engleski pdf 793 Kb

str. 23-28

preuzimanja: 55

citiraj


Sažetak

Ključne riječi

mlijeko; sir; maslac; margarin; sastav masnih kiselina; cis-trans izomeri; mikroval

Hrčak ID:

28159

URI

https://hrcak.srce.hr/28159

Datum izdavanja:

20.3.2007.

Podaci na drugim jezicima: engleski

Posjeta: 1.050 *