Izvorni znanstveni članak
DJELOVANJE BROJA UKUPNIH MIKROORGANIZAMA SIROVOG MLIJEKA NA SADRŽAJ SLOBODNIH AMINOKISELINA I SLOBODNIH D-AMINOKISELINA RAZLIČITIH MLIJEČNIH PROIZVODA
Csila Albert
; Hungarian University of Transylvania, Csikszereda
Katalin Loki
; University of Kaposvar, Kaposvar
Szidonia Salamon
; Hungarian University of Transylvania, Csikszereda
Beata Albert
; Hungarian University of Transylvania, Csikszereda
Peter Sara
; University of Kaposvar, Kaposvar
Janosne Csapo
; University of Kaposvar, Kaposvar
Janos Csapo
; Hungarian University of Transylvania, Csikszereda
Sažetak
Ključne riječi
D-aminokiseline; alobodne aminokiseline; mliječni proizvodi; broj mikroorganizama; mlijeko; sir
Hrčak ID:
28588
URI
Datum izdavanja:
20.3.2007.
Posjeta: 1.068 *