Other
Znanstveno-stručni skup Okolišno prihvatljiva proizvodnja kvalitetne i sigurne hrane
Gordana Kralik
; Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku, Osijek, Hrvatska
Full text: croatian pdf 1.857 Kb
page 221-222
downloads: 405
cite
APA 6th Edition
Kralik, G. (2011). Znanstveno-stručni skup Okolišno prihvatljiva proizvodnja kvalitetne i sigurne hrane. Anali Zavoda za znanstveni i umjetnički rad u Osijeku, (27), 221-222. Retrieved from https://hrcak.srce.hr/144996
MLA 8th Edition
Kralik, Gordana. "Znanstveno-stručni skup Okolišno prihvatljiva proizvodnja kvalitetne i sigurne hrane." Anali Zavoda za znanstveni i umjetnički rad u Osijeku, vol. , no. 27, 2011, pp. 221-222. https://hrcak.srce.hr/144996. Accessed 19 Nov. 2024.
Chicago 17th Edition
Kralik, Gordana. "Znanstveno-stručni skup Okolišno prihvatljiva proizvodnja kvalitetne i sigurne hrane." Anali Zavoda za znanstveni i umjetnički rad u Osijeku , no. 27 (2011): 221-222. https://hrcak.srce.hr/144996
Harvard
Kralik, G. (2011). 'Znanstveno-stručni skup Okolišno prihvatljiva proizvodnja kvalitetne i sigurne hrane', Anali Zavoda za znanstveni i umjetnički rad u Osijeku, (27), pp. 221-222. Available at: https://hrcak.srce.hr/144996 (Accessed 19 November 2024)
Vancouver
Kralik G. Znanstveno-stručni skup Okolišno prihvatljiva proizvodnja kvalitetne i sigurne hrane. Anali Zavoda za znanstveni i umjetnički rad u Osijeku [Internet]. 2011 [cited 2024 November 19];(27):221-222. Available from: https://hrcak.srce.hr/144996
IEEE
G. Kralik, "Znanstveno-stručni skup Okolišno prihvatljiva proizvodnja kvalitetne i sigurne hrane", Anali Zavoda za znanstveni i umjetnički rad u Osijeku, vol., no. 27, pp. 221-222, 2011. [Online]. Available: https://hrcak.srce.hr/144996. [Accessed: 19 November 2024]
Abstract
Keywords
Hrčak ID:
144996
URI
https://hrcak.srce.hr/144996
Publication date:
25.4.2014.
Visits: 983
*