Ostalo
Znanstveno-stručni skup Okolišno prihvatljiva proizvodnja kvalitetne i sigurne hrane
Gordana Kralik
; Sveučilište Josip Juraj Strossmayer u Osijeku, Osijek, Hrvatska
Puni tekst: hrvatski pdf 1.857 Kb
str. 221-222
preuzimanja: 412
citiraj
APA 6th Edition
Kralik, G. (2011). Znanstveno-stručni skup Okolišno prihvatljiva proizvodnja kvalitetne i sigurne hrane. Anali Zavoda za znanstveni i umjetnički rad u Osijeku, (27), 221-222. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/144996
MLA 8th Edition
Kralik, Gordana. "Znanstveno-stručni skup Okolišno prihvatljiva proizvodnja kvalitetne i sigurne hrane." Anali Zavoda za znanstveni i umjetnički rad u Osijeku, vol. , br. 27, 2011, str. 221-222. https://hrcak.srce.hr/144996. Citirano 21.12.2024.
Chicago 17th Edition
Kralik, Gordana. "Znanstveno-stručni skup Okolišno prihvatljiva proizvodnja kvalitetne i sigurne hrane." Anali Zavoda za znanstveni i umjetnički rad u Osijeku , br. 27 (2011): 221-222. https://hrcak.srce.hr/144996
Harvard
Kralik, G. (2011). 'Znanstveno-stručni skup Okolišno prihvatljiva proizvodnja kvalitetne i sigurne hrane', Anali Zavoda za znanstveni i umjetnički rad u Osijeku, (27), str. 221-222. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/144996 (Datum pristupa: 21.12.2024.)
Vancouver
Kralik G. Znanstveno-stručni skup Okolišno prihvatljiva proizvodnja kvalitetne i sigurne hrane. Anali Zavoda za znanstveni i umjetnički rad u Osijeku [Internet]. 2011 [pristupljeno 21.12.2024.];(27):221-222. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/144996
IEEE
G. Kralik, "Znanstveno-stručni skup Okolišno prihvatljiva proizvodnja kvalitetne i sigurne hrane", Anali Zavoda za znanstveni i umjetnički rad u Osijeku, vol., br. 27, str. 221-222, 2011. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/144996. [Citirano: 21.12.2024.]
Sažetak
Ključne riječi
Hrčak ID:
144996
URI
https://hrcak.srce.hr/144996
Datum izdavanja:
25.4.2014.
Posjeta: 1.004
*