News
Vijesti iz mljekarstva
Full text: croatian pdf 242 Kb
page 116-117
downloads: 308
cite
APA 6th Edition
(1964). Vijesti iz mljekarstva. Mljekarstvo, 14 (5), 116-117. Retrieved from https://hrcak.srce.hr/70411
MLA 8th Edition
"Vijesti iz mljekarstva." Mljekarstvo, vol. 14, no. 5, 1964, pp. 116-117. https://hrcak.srce.hr/70411. Accessed 22 Dec. 2024.
Chicago 17th Edition
"Vijesti iz mljekarstva." Mljekarstvo 14, no. 5 (1964): 116-117. https://hrcak.srce.hr/70411
Harvard
(1964). 'Vijesti iz mljekarstva', Mljekarstvo, 14(5), pp. 116-117. Available at: https://hrcak.srce.hr/70411 (Accessed 22 December 2024)
Vancouver
Vijesti iz mljekarstva. Mljekarstvo [Internet]. 1964 [cited 2024 December 22];14(5):116-117. Available from: https://hrcak.srce.hr/70411
IEEE
"Vijesti iz mljekarstva", Mljekarstvo, vol.14, no. 5, pp. 116-117, 1964. [Online]. Available: https://hrcak.srce.hr/70411. [Accessed: 22 December 2024]
Abstract
Predavanje o ovoj temi održao je 28.5.1964. dr H. Konrad, šef odjela za kemiju i fiziku Instituta za istraživanja u mljekarstvu, Oranienburg, Demokratska Republika Njemačka.
Keywords
Hrčak ID:
70411
URI
https://hrcak.srce.hr/70411
Publication date:
3.5.1964.
Visits: 825
*