Original scientific paper
Kärntner Getreidemasse vom 13. bis 19. Jahrhundert
Karl Dinklage
Full text: german pdf 111 Kb
page 155-157
downloads: 573
cite
APA 6th Edition
Dinklage, K. (1974). Kärntner Getreidemasse vom 13. bis 19. Jahrhundert. Zbornik Odsjeka za povijesne znanosti Zavoda za povijesne i društvene znanosti Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, 7, 155-157. Retrieved from https://hrcak.srce.hr/83656
MLA 8th Edition
Dinklage, Karl. "Kärntner Getreidemasse vom 13. bis 19. Jahrhundert." Zbornik Odsjeka za povijesne znanosti Zavoda za povijesne i društvene znanosti Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, vol. 7, 1974, pp. 155-157. https://hrcak.srce.hr/83656. Accessed 19 Nov. 2024.
Chicago 17th Edition
Dinklage, Karl. "Kärntner Getreidemasse vom 13. bis 19. Jahrhundert." Zbornik Odsjeka za povijesne znanosti Zavoda za povijesne i društvene znanosti Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti 7 (1974): 155-157. https://hrcak.srce.hr/83656
Harvard
Dinklage, K. (1974). 'Kärntner Getreidemasse vom 13. bis 19. Jahrhundert', Zbornik Odsjeka za povijesne znanosti Zavoda za povijesne i društvene znanosti Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, 7, pp. 155-157. Available at: https://hrcak.srce.hr/83656 (Accessed 19 November 2024)
Vancouver
Dinklage K. Kärntner Getreidemasse vom 13. bis 19. Jahrhundert. Zbornik Odsjeka za povijesne znanosti Zavoda za povijesne i društvene znanosti Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti [Internet]. 1974 [cited 2024 November 19];7:155-157. Available from: https://hrcak.srce.hr/83656
IEEE
K. Dinklage, "Kärntner Getreidemasse vom 13. bis 19. Jahrhundert", Zbornik Odsjeka za povijesne znanosti Zavoda za povijesne i društvene znanosti Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, vol.7, pp. 155-157, 1974. [Online]. Available: https://hrcak.srce.hr/83656. [Accessed: 19 November 2024]
Abstract
Keywords
Hrčak ID:
83656
URI
https://hrcak.srce.hr/83656
Publication date:
1.3.1974.
Article data in other languages:
croatian
Visits: 1.370
*