Skip to the main content
  • Publication date: 31.12.2023.
  • Published on HRČAK: 31.12.2023.

Table of contents

Full text

Obogaćivanje jogurta biljkom Moringa oleifera: prehrambeni i proizvodni aspekti (page 3-21)

Feyisayo O. Adepoju, Irina S. Selezneva, Charles Odilichukwu R. Okpala
Review article


Učinak polisaharida biljnog mucilaginoznog gela na oksidativnu stabilnost i fermentaciju dijetetskih jogurta (page 22-32)

Tulay Ozcan, Lutfiye Yilmaz-Ersan, Raziye Asli Keser
Original scientific paper


Fizikalno-kemijska svojstva sladoleda s dodatkom kurkume (Curcuma longa L.) i crnog papra (Piper nigrum) (page 45-63)

Mirela Lučan Čolić, Martina Antunović, Jasmina Lukinac, Jurislav Babić, Antun Jozinović, Bojan Matijević, Tihana Nikolić, Marko Jukić
Original scientific paper


Utjecaj ocjene tjelesne kondicije u prijelaznom razdoblju na mlijeko, plodnost i zdravstvena svojstva holstein krava (page 75-86)

Ariadna V. Alvarado, Alan S. Alvarado, Fernando Arellano, Francisco G. Véliz, Ángeles de Santiago, Viridiana Contreras, Miguel Mellado
Original scientific paper


Visits: 9.079 *