News
Osvrt na ocjenjivanje mliječnih priozvoda
Full text: croatian pdf 265 Kb
page 238-239
downloads: 458
cite
APA 6th Edition
(1963). Osvrt na ocjenjivanje mliječnih priozvoda. Mljekarstvo, 13 (10), 238-239. Retrieved from https://hrcak.srce.hr/70160
MLA 8th Edition
"Osvrt na ocjenjivanje mliječnih priozvoda." Mljekarstvo, vol. 13, no. 10, 1963, pp. 238-239. https://hrcak.srce.hr/70160. Accessed 18 Dec. 2024.
Chicago 17th Edition
"Osvrt na ocjenjivanje mliječnih priozvoda." Mljekarstvo 13, no. 10 (1963): 238-239. https://hrcak.srce.hr/70160
Harvard
(1963). 'Osvrt na ocjenjivanje mliječnih priozvoda', Mljekarstvo, 13(10), pp. 238-239. Available at: https://hrcak.srce.hr/70160 (Accessed 18 December 2024)
Vancouver
Osvrt na ocjenjivanje mliječnih priozvoda. Mljekarstvo [Internet]. 1963 [cited 2024 December 18];13(10):238-239. Available from: https://hrcak.srce.hr/70160
IEEE
"Osvrt na ocjenjivanje mliječnih priozvoda", Mljekarstvo, vol.13, no. 10, pp. 238-239, 1963. [Online]. Available: https://hrcak.srce.hr/70160. [Accessed: 18 December 2024]
Abstract
Udruženje mljekarskih radnika SRH organiziralo je ocjenjivanje mliječnih proizvoda, koje je održano 18.X.1963. u prostorijama Udruženja u Zagrebu. Ocijenjeno je ukupno 52 uzorka mliječnih proizvoda: 6 maslaca, 10 trapista, 2 turist-trapista, 4 edamca, 1 bilogorca, 2 ementalca, 3 ribanca, 9 topljenog sira, 2 punomasnog mliječnog praška, 1 polumasnog, 1 bijele kave u prahu, 1 kondenziranog mlijeka, 2 kazeina i 8 sladoleda u prahu.
Keywords
mlijeko; mliječni proizvodi; kvaliteta; ocjenjivanje
Hrčak ID:
70160
URI
https://hrcak.srce.hr/70160
Publication date:
2.10.1963.
Visits: 1.027
*