News
Seminar o kvaliteti mliječnih proizvoda
Full text: croatian pdf 590 Kb
page 43-45
downloads: 431
cite
APA 6th Edition
(1969). Seminar o kvaliteti mliječnih proizvoda. Mljekarstvo, 19 (2), 43-45. Retrieved from https://hrcak.srce.hr/70751
MLA 8th Edition
"Seminar o kvaliteti mliječnih proizvoda." Mljekarstvo, vol. 19, no. 2, 1969, pp. 43-45. https://hrcak.srce.hr/70751. Accessed 18 Dec. 2024.
Chicago 17th Edition
"Seminar o kvaliteti mliječnih proizvoda." Mljekarstvo 19, no. 2 (1969): 43-45. https://hrcak.srce.hr/70751
Harvard
(1969). 'Seminar o kvaliteti mliječnih proizvoda', Mljekarstvo, 19(2), pp. 43-45. Available at: https://hrcak.srce.hr/70751 (Accessed 18 December 2024)
Vancouver
Seminar o kvaliteti mliječnih proizvoda. Mljekarstvo [Internet]. 1969 [cited 2024 December 18];19(2):43-45. Available from: https://hrcak.srce.hr/70751
IEEE
"Seminar o kvaliteti mliječnih proizvoda", Mljekarstvo, vol.19, no. 2, pp. 43-45, 1969. [Online]. Available: https://hrcak.srce.hr/70751. [Accessed: 18 December 2024]
Abstract
Seminar organiziran po Tehnološkom fakultetu - Zagreb i Prehrambeno-tehnološkom institutu - Zagreb održan je 14. februara 1969. u Zagrebu. Tema seminara je bila "Kvaliteta mliječnih proizvoda". Na seminaru se okupilo oko 60 stručnjaka i naučnih radnika iz cijele naše zemlje. Osim poznatih naših mljekarskih stručnjaka na ovom mjestu su se pojavili kao referenti i mladi stručnjaci iz mljekarskih pogona, što je osvježilo ovaj tradicionalni skup.
Keywords
mliječni proizvodi; kvaliteta
Hrčak ID:
70751
URI
https://hrcak.srce.hr/70751
Publication date:
1.2.1969.
Visits: 1.018
*