Vijest
Seminar o kvaliteti mliječnih proizvoda
Puni tekst: hrvatski pdf 590 Kb
str. 43-45
preuzimanja: 431
citiraj
APA 6th Edition
(1969). Seminar o kvaliteti mliječnih proizvoda. Mljekarstvo, 19 (2), 43-45. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/70751
MLA 8th Edition
"Seminar o kvaliteti mliječnih proizvoda." Mljekarstvo, vol. 19, br. 2, 1969, str. 43-45. https://hrcak.srce.hr/70751. Citirano 18.12.2024.
Chicago 17th Edition
"Seminar o kvaliteti mliječnih proizvoda." Mljekarstvo 19, br. 2 (1969): 43-45. https://hrcak.srce.hr/70751
Harvard
(1969). 'Seminar o kvaliteti mliječnih proizvoda', Mljekarstvo, 19(2), str. 43-45. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/70751 (Datum pristupa: 18.12.2024.)
Vancouver
Seminar o kvaliteti mliječnih proizvoda. Mljekarstvo [Internet]. 1969 [pristupljeno 18.12.2024.];19(2):43-45. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/70751
IEEE
"Seminar o kvaliteti mliječnih proizvoda", Mljekarstvo, vol.19, br. 2, str. 43-45, 1969. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/70751. [Citirano: 18.12.2024.]
Sažetak
Seminar organiziran po Tehnološkom fakultetu - Zagreb i Prehrambeno-tehnološkom institutu - Zagreb održan je 14. februara 1969. u Zagrebu. Tema seminara je bila "Kvaliteta mliječnih proizvoda". Na seminaru se okupilo oko 60 stručnjaka i naučnih radnika iz cijele naše zemlje. Osim poznatih naših mljekarskih stručnjaka na ovom mjestu su se pojavili kao referenti i mladi stručnjaci iz mljekarskih pogona, što je osvježilo ovaj tradicionalni skup.
Ključne riječi
mliječni proizvodi; kvaliteta
Hrčak ID:
70751
URI
https://hrcak.srce.hr/70751
Datum izdavanja:
1.2.1969.
Posjeta: 1.018
*