News
O zasjedanju Međunarodnog mljekarskog saveza u Bruxelles-u
Full text: croatian pdf 274 Kb
page 278-279
downloads: 315
cite
APA 6th Edition
(1973). O zasjedanju Međunarodnog mljekarskog saveza u Bruxelles-u. Mljekarstvo, 23 (12), 278-279. Retrieved from https://hrcak.srce.hr/95686
MLA 8th Edition
"O zasjedanju Međunarodnog mljekarskog saveza u Bruxelles-u." Mljekarstvo, vol. 23, no. 12, 1973, pp. 278-279. https://hrcak.srce.hr/95686. Accessed 22 Nov. 2024.
Chicago 17th Edition
"O zasjedanju Međunarodnog mljekarskog saveza u Bruxelles-u." Mljekarstvo 23, no. 12 (1973): 278-279. https://hrcak.srce.hr/95686
Harvard
(1973). 'O zasjedanju Međunarodnog mljekarskog saveza u Bruxelles-u', Mljekarstvo, 23(12), pp. 278-279. Available at: https://hrcak.srce.hr/95686 (Accessed 22 November 2024)
Vancouver
O zasjedanju Međunarodnog mljekarskog saveza u Bruxelles-u. Mljekarstvo [Internet]. 1973 [cited 2024 November 22];23(12):278-279. Available from: https://hrcak.srce.hr/95686
IEEE
"O zasjedanju Međunarodnog mljekarskog saveza u Bruxelles-u", Mljekarstvo, vol.23, no. 12, pp. 278-279, 1973. [Online]. Available: https://hrcak.srce.hr/95686. [Accessed: 22 November 2024]
Abstract
Australski naučenjaci mnogostruko su povisili nezasićene masne kiseline u mlijeku hranidbom krava s posebno obrađenim uljaricama. Radovi na tome i dalje se provode, i to napose zbog toga da se objasni da li su pronađene metode ekonomski podnošljive. Iz hranidbeno-fizioloških i iz tehnoloških razloga poželjno je povećati nezasićene masne kiseline u mlijeku. Tako se npr. mazivost maslaca pri nižoj temperaturi poboljšava.
Keywords
Međunarodni mljekarski savez; IDF; Bruxelles
Hrčak ID:
95686
URI
https://hrcak.srce.hr/95686
Publication date:
3.12.1973.
Visits: 857
*